Bratara cu cristale Swarovski®

Bratara cu cristale Swarovski®

Bratarile, au fost purtate inca din cele mai vechi timpuri ca si ornamente insa rolul lor nu se rezuma doar la ordinul decorativ. Acestea puteau fi simboluri ierarhice, religioase sau puteau avea chiar si un rol medical.

Astazi intalnim o varietate foarte mare de bratari si nu ducem lipsa de optiuni cand vine vorba de alegerea acestora pentru un eveniment special.   

O petrecere deosebita, o gala sau chiar propria nunta poate fi prilejul perfect de a opta pentru o bratara Carla Brillanti® realizata cu cristale Swarovski®. Versatilitatea acestor cristale este insa foarte mare astfel incat o bratara de acest tip poate fi usor asortata si la o tinuta de zi cu zi, de birou sau chiar si pentru prima zi la facultate. 

Cum alegem bratara perfecta

Alegerea bratarii cu cristale Swarovski® depinde mult de stilul personal si preferinta pentru un anume tip de bijuterie, insa trebuie tinut cont si de anatomia persoanei care o poarta.

Bratara Cristal swarovski Emerald & Curea PIiele Verde Crud

O bratara masiva nu va arata foarte bine pe o persoana mignona care are si o incheietura foarte mica. Optiunea ideala ar fi o bratara fina, relativ simpla care sa nu impovareze optic purtatorul.

 

Persoanele inalte, cu incheieturi mai robuste pot alege bratari late, cu modele mai complicate care atrag atentia instant. Nu recomandam alegerea unei bratari mult prea subtiri si fine deoarece ar face ca mana sa para mai masiva decat e in realitate, iar efectul de eleganta fiind suprimat.

 

Cum se asorteaza o bratara cu cristale Swarovski®

In primul rand, stilul bratarii dicteaza alegerea tinutei daca se pleaca de la bijuterie ca si piesa principala. Evenimentul la care participam este un alt element de luat in considerare cand alegem bijuteriile.

Tinute casual

Daca vorbim de o bratara simpla, sau cu o linie moderna, chiar usor excentrica, atunci putem opta cu succes la piese casual. O pereche de jeans, un top simplu, pantofi cu toc mediu sau chiar tenisi pentru o tinuta super lejera. Datorita faptului ca o bratara Swarovski are eleganta sa chiar si in cazul unui design minimalist cu iz casual, trebuie sa limitam restul bijuteriilor cu care o asociem.

Bratara de piele interschimbabila este alegerea perfecta pentru o astfel de tinuta.

Tinute business

Unei tinute potrivite pentru birou, o conferinta sau o intalnire de afaceri i se poate asorta o bratara tip tenis care sa confere acea eleganta discreta asociata acestui tip de eveniment. O singura bijuterie este suficienta pentru aceasta ocazie, si nu trebuie insistat cu alte piese asortate precum un colier si cercei.

Bratara simpla din cristale Swarovski®

Tinute de gala

Un eveniment special precum o gala, o petrecere speciala sau propria nunta este momentul perfect pentru a epata. O bratara statement, atent lucrata cu cristale Swarovski este alegerea perfecta. In functie de tinuta aleasa, se poate opta pentru un colier si cercei asortati potriviti fizionomiei persoanei care le poarta.

Bratara mireasa

 


Lasa un comentariu

Comentariile vor fi aprobate inainte de a fi postate