Cercei Negri

Cercei Negri

Chiar daca nu toate femeile adora sa colectioneze si sa poarte seturi de bijuterii, mai mult ca sigur ca detin totusi cel putin o pereche de cercei.

Fie ca vorbim de cerceii simpli din aur, argint sau alte material pretioase, de cei cu cristale albe sau poate cercei negri, acestia ocupa un loc important in caseta de bijuterii a oricarei femei elegante.

Daca consideri ca atunci cand trebuie sa mergi la un eveniment nu iti gasesti nimic potrivit cand vine vorba de bijuterii si in special de cercei, atunci trebuie sa iti notezi cateva din sfaturile noastre pentru alegerea corecta a cerceilor.

Alegerea culorii

Daca iti doresti o pereche de cercei simpli, versatili, pe care ii poti lua la birou, facultate, la cumparaturi in piata si chiar la un eveniment mai  special, atunci trebuie sa mergi pe o varianta neutra. Montura argintie sau aurie in functie de stil si preferinte, si  piatra alba, translucida sau neagra. Chiar daca mai putin intalniti, cerceii negri sunt foarte usor de asortat si recomandati ca varianta mult mai discreta in favoarea celor clasici cu piatra translucida care stralucesc mai tare.

Cercei Black Tear cu cristale Swarovski culoare negru

Alegerea lungimii

Fie ca vorbim de o pereche de cercei negri, cu piatra translucida sau chiar unii cu pietre colorate, atunci cand ii alegi trebuie sa ai in vedere si lungimea acestora. Chiar daca atat cei lungi cat si cei scurti sau de lungime medie pot fi la fel de eleganti, cei scurti, cu o singura piatra se asorteaza mult mai usor. Poti purta o pereche de cercei scurti cu piatra neagra la o tinuta de zi potrivita pentru un examen la facultate de exemplu. Pe cand o pereche de cercei lungi cu pietre negre merg purtati la o petrecere speciala.

Alegerea stilului

La fel ca si lungimea, stilul cercelului poate da tonul tinutei. O pereche de cercei scurti, eleganti, cu doua, trei sau cinci cristale pot fi purtati la o tinuta de zi daca stilul lor nu este unul foarte pretentios. Revenind la idea unor cercei negri, si aici e valabila varianta cristalelor negre in favoarea celor translucide. Ca reper, o pereche de cercei devine mai pretentioasa cu cat modelul este mai complicat, cu mai multe elemente.  Opteaza pentru variante simpliste ca piese de rezistenta in colectia ta de bijuterii.

Atunci cand decizi ca trebuie sa iti improspatezi colectia de cercei, trebuie sa te gandesti unde si cand doresti sa ii porti. In functie de eveniment si tinuta poti face alegerea corecta.  Totusi e bine sa deti macar o pereche pentru fiecare ocazie, sa te poti juca stilistic cu fiecare tinuta in parte.

 

 


Lasa un comentariu

Comentariile vor fi aprobate inainte de a fi postate