Carla Brillanti Blog

Ornament Par Mireasa Ivy Cristale Swarovski

Sfaturi pentru alegerea ornamentelor de par pentru mireasa

Un voal simplu poate deveni spectaculos daca ii atasam o diadema, o coronita sau orice alt tip de ornament pentru par. Si de ce sa nu profiti de ocazia de a purta accesorii de par deosebite, mai ales ca ziua nuntii este una din putinele ocazii in viata cand iti poti accesoriza coafura ca o adevarata printesa (sau regina!). 
Mai Mult

Cercei Negri

Cercei Negri

Chiar daca nu toate femeile adora sa colectioneze si sa poarte seturi de bijuterii, mai mult ca sigur ca detin totusi cel putin o pereche de cercei.
Fie ca vorbim de cerceii simpli din aur, argint sau alte material pretioase, de cei cu cristale albe sau poate cercei negri, acestia ocupa un loc important in caseta de bijuterii a oricarei femei elegante.

Mai Mult

Bratara cu cristale Swarovski®

Bratara cu cristale Swarovski®

Bratarile, au fost purtate inca din cele mai vechi timpuri ca si ornamente insa rolul lor nu se rezuma doar la ordinul decorativ. Acestea puteau fi simboluri ierarhice, religioase sau puteau avea chiar si un rol medical.

Astazi intalnim o varietate foarte mare de bratari si nu ducem lipsa de optiuni cand vine vorba de alegerea acestora pentru un eveniment special.   

Mai Mult