Sfaturi pentru alegerea ornamentelor de par pentru mireasa

Ornament Par Mireasa Ivy Cristale Swarovski

Un voal simplu poate deveni spectaculos daca ii atasam o diadema, o coronita sau orice alt tip de ornament pentru par. Si de ce sa nu profiti de ocazia de a purta accesorii de par deosebite, mai ales ca ziua nuntii este una din putinele ocazii in viata cand iti poti accesoriza coafura ca o adevarata printesa (sau regina!). Multe viitoare mirese sunt reticente initial in alegerea ornamentelor pentru par. Dar acest lucru se poate schimba daca ai un ghid priceput care sa te indrume! Ornamentele pentru par se aleg in functie de tipul de coafura, de voal, de rochia de mireasa, tema nuntii precum si stilul miresei. Destul de multi factori care trebuie luati in considerare, nu-i asa? Mai jos gasesti cateva sfaturi utile pentru alegerea ornamentelor de par care sa te ajute sa iei decizia corecta!

1. Alege ornamentele pentru par numai dupa ce ai decis ce coafura vei avea
Inainte de a alege accesoriile pentru par este necesar sa stii ce tip de coafura vei avea, preferabil in detaliu. Nu este suficient sa stii ca parul va fi purtat lejer pe spate sau intr-un coc. De multe ori, recomandarea este sa ai o proba la coafura de mireasa inainte sa cumperi ornamentele. Roaga stilistul sa-ti faca poze din toate unghiurile si apoi poti cauta accesoriile potrivite. Vei putea avea surpriza sa observi ca un coc inalt va avea nevoie de un accesoriu pozitionat dedesubt si nu deasupra.

2. Tipul de par este important
Daca ai fost binecuvantata cu un par lung, des si cu firul gros, este important sa iei in considerare doar accesoriile de par mai mari care sa iasa putin in evidenta. Ornamentele micute pot fi complet invizibile in cazul tau si sa incarce coafura inutil.

   3. Designul ornamentului de par este important
Cand ai fost la cumparaturi pentru rochia de mireasa te-ai uitat la toate detaliile si cum arata din fata, din spate, dintr-o parte si de foarte aproape. Acelasi lucru va trebui sa il faci si cand alegi ornamentele pentru par. Forma accesoriului e importanta si de asemenea cum poate fi el folosit. Unele ornamente de par care se prind cu piepten, de exemplu, pot fi folosite numai deasupra unui coc in timp de altele doar in lateral. Retine ca ornamentele de par arata diferit in functie de locul din unde privesti si de locul in care sunt pozitionate.

4. Culoarea si materialul ornamentului
Culoarea ornamentului de par ar trebui sa iti complimenteze tinuta, la fel si materialul sau metalul din care este facut accesoriul. De asemenea, trebuie sa existe o similitudine si o coerenta intre ornamentele de par si bijuteriile pe care le vei purta.
                                       

   


Lasa un comentariu

Comentariile vor fi aprobate inainte de a fi postate