Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII
 
 1. Generalitati
Acest site este operat de Carla Brillanti SRL. Peste tot in site, termenii “noi”, "noua" si "al nostru” se refera la Carla Brillanti SRL. Carla Brillanti SRL ofera acest site, inclusiv toate informatiile, mijloacele si serviciile disponibile pentru dvs., utilizatorul fiind conditionat de acceptarea tuturor termenelor, conditiilor, politicilor si notitelor declarate aici.
 
Vizitand site-ul nostru si/sau cumparand ceva de la noi, va angajati sa primiti Serviciul nostru si sunteti de acord sa respectati urmatorii termeni si conditii inclusiv acele termene, conditii si politici aditionale mentionate in acest document si/sau disponibile prin accesarea link-urilor. Aceste Termene se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, incluzand fara limitare utilizatorii care sunt vizitatori, vanzatorii, clientii, comerciantii si/sau cei care au contribuit la continut.
Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si conditii inainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru. Accesand sau utilizand orice parte a site-ului, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord cu toate termenele si conditiile acestei intelegeri, atunci nu puteti accesa site-ul si niciun serviciu al nostru. Daca acesti Termeni sunt considerati o oferta, acceptare este implicit limitata la aceste conditii.
Orice noi caracteristici sau mijloace care sunt adaugate acestui magazin vor fi de asemenea subiectul acestor termene. Puteti sa revedeti cea mai noua versiune a acestor Termene si conditii oricand in aceasta pagina. Ne rezervam dreptul de a actualiza, schimba sau inlocui orice parte a acestor Termene postand actualizari si/sau schimbari pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic aceasta pagina. Utilizarea continua sau accesarea site-ului dupa postarea unor schimbari reprezinta acceptarea acestor schimbari. 
Magazinul nostru este gazduit de Shopify Inc. Acesta ne ofera platforma online e-commerce care ne permite sa va vindem produsele si serviciile.
 1. Conditii generale
Ne rezervam dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, oricand.
Intelegeti ca datele dvs. (in afara informatiilor cartii de credit) pot fi transferate necodificate si implica (a) transmiteri catre diverse retele si (b) schimbari pentru a se conforma si adapta cerintelor de conectare a retelelor sau dispozitivelor. Informatiile cuprinse in card sunt intotdeauna codificate pe perioada transferului prin retea.
Sectiunile folosite in acest acord au fost incluse pentru usurarea intelegerii si nu vor limita sau in vreun alt fel nu vor afecta acesti Termeni.
 1. Drepturi de autor
CarlaBrillanti.ro beneficiaza de toate drepturile de autor legale, conform legislatiei romane si internationale in vioare. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, etc. sunt proprietatea CarlaBrillanti.ro. Folosirea fara acordul CarlaBrillanti.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 
 
 1. Precizia, completitudinea si actualitatea informatiei
Nu suntem responsabili daca informatia pusa la dispozitie in acest site nu este exacta, completa sau la zi. Materialul din acest site este oferit numai spre informare generala si nu trebuie sa se bazeze sau sa fie folosit ca singura baza in luarea deciziilor, fara o consultare prealabila a unor surse de informare mai exacte, mai complete sau mai actualizate. Orice bazare pe materialul acestui site este pe riscul dvs. 
Acest site poate sa contina unele informatii istorice. Informatia istorica, in mod necesar, nu este actualizata si este oferita strict spre referinta. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand continutul acestui site, dar nu avem nicio obligatie sa actualizam nicio informatie de pe site-ul nostru. Sunteti de acord ca este obligatia dvs. de a urmari schimbarile din site-ul nostru.
 1. Modificari ale serviciului si preturilor
Preturile produselor noastre se pot modifica fara notificare. 
Ne rezervam dreptul ca oricand sa modificam sau sa intrerupem Serviciul (sau orice parte sau continut al acestuia) fara notificari. Nu vom fi responsabili in fata dvs. sau a oricarui tert pentru orice modificare, schimbare de pret, suspendare sau intrerupere a Serviciului.
 1. Produse sau servicii 
Anumite produse sau servicii pot fi puse la dispozitie exclusiv online, prin site. Aceste produse sau servicii pot avea cantitati limitate si pot fi returnate sau schimbate numai in conformitate cu Politica de returnare.  
Am facut tot posibilul pentru ca sa afisam cat mai corect posibil culorile si imaginile produselor noastre in magazin. Nu putem garanta insa ca monitorul computerului dvs. va afisa exact culorile.
 1. Corectitudinea facturarii si informatiilor din cont
Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda pe care o faceti. Putem, la discretia noastra, sa limitam sau sa anulam cantitatile cumparate de o anume persoana, de la o anumita adresa sau pe o anumita comanda. Aceste restrictii pot include comenzi facute de pe acelasi cont al clientului, acelasi card si/sau comenzi care folosesc aceeasi adresa de facturare si/sau aceeasi adresa de livrare. In cazul in care schimbam sau anulam o comanda putem incerca sa va notificam contactandu-va pe e-mail si/sau adresa de facturare/numarul de telefon pus la dispozitie odata cu emiterea comenzii. Ne rezervam dreptul de al limita sau anula comanda care, dupa parerea noastra, pare a fi facuta de dealeri, revanzatori sau distribuitori.
Sunteti de acord sa oferiti informatii corecte, complete si precise referitoare la cont pentru toate comenzile facute la magazinul nostru. Sunteti de acord sa actualizati de indata contul dvs. si alte informatii incluzand adresa Dvs. de e-mail, numarul cardului si data expirarii, astfel incat sa putem completa tranzactia dvs. si sa va contactam la nevoie.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa revedeti Politica de retur.
 1. Minori
Clientii CarlaBrillanti.ro trebuie sa fi implinit cel putin varsta de 18 ani. Magazinul nostru online poate comercializa produse destinate minorilor, insa achizitionarea acestora trebuie facuta de catre un adult. Daca sunteti minor si doriti sa accesati site-ul nostru, o puteti face doar sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.
 
 1. Conditii de utilizare
CarlaBrillanti.ro nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care acesta este gazduit, sau e-mailurile trimise nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe risc propriu, CarlaBrillanti.ro fiind liber de orice raspundere penala, morala sau de alt fel pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului, sau ca urmare a folosirii informatiilor prezente pe Site.
CarlaBrillanti.ro nu se face raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor prezente pe Site. CarlaBrillanti.ro nu acorda nici un fel de garantie asupra continutului si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul publicarii lor pe Site sau la momentul actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.
 
 1. Modificari si actualizari
In functie de modificarea legislatiei in vigoare, precum si in functie de eventuale modificari ale regulamentului de functionare ale CarlaBrillanti.ro, ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz sectiunea de Termeni si Conditii, pentru ca aceasta sa ramana in conformitate cu legea. Aceste modificari intra in vigoare de la data publicarii lor pe Site.
 
 1. Legislatie
Termenii si conditiile de folosire ale site-ului se supun legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul CarlaBrillanti.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila in termenul precizat mai sus, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul CarlaBrillanti.ro
Pentru detalii suplimentare si comenzi nu ezitati sa ne contactati.