Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

GENERALITATI

CarlaBrillanti.ro respecta dreptul la intimitate al clientilor sai, drept pentru care facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a le oferi acestora confidentialitate deplina in ceea ce priveste datele cu caracter personal furnizate in momentul inregistrarii pe site. Pentru orice intrebare, solicitare sau nelamurire legate de confidentialitatea datelor clientului, utilizatorii ne pot contacta prin email la adresa office@carlabrillanti.ro.

 DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTATE

Datele cu Caracter Personal sunt considerate orice informatie cu caracter personal prin intermediul careia puteti fi identificat, in mod direct sau indirect, ca persoana fizica sau juridica.

Procesarea acestor informatii reprezinta orice activitate efectuata de CarlaBrillanti.ro asupra sau cu datele personale furnizate de dumneavoastra (prin procese de inregistrare, depozitare, colectare, organizare, blocare, stergere, etc.).

CarlaBrillanti.ro colecteaza doar informatiile personale oferite in mod voluntar de catre utilizatori (adresa, nume, adresa de email sau numar de telefon, in principiu, date cu caracter personal), si niciodata fara acordul acestora. Inregistrarea pe site, precum si furnizarea acestor date prin intermediul procesului de inregistrare sunt considerate voluntare. 

Astfel CarlaBrillanti.ro va colecta doar datele cu caracter personal pe care utilizatorul ni le furnizeaza in vederea satisfacerii nevoilor clientului, precum si in vederea imbunatatirii serviciilor oferite de magazinul nostru online. Informatiile cu caracter personal sunt cele directe, enumerate mai sus (nume, adresa, numar de telefon, adresa de email), precum si cele indirecte (cookies, informatii referitoare la conexiunea de internet sau la sistemul de operare).

Cand finalizati o tranzactie si completati informatiile Dvs personale, introduceti sau verificati datele cardului de credit, plasati comanda, stabiliti detaliile livrarii sau returului de produse, consideram ca implicit v-ati dat acordul in legatura cu colectarea si folosirea informatiilor numai pentru acest scop.

Daca va solicitam informatii personale pentru un alt scop, cum ar fi trimiterea de Newsletter, va vom cere direct acordul sau va vom oferi oportunitatea de a declina.

Dupa ce v-ati dat consimtamantul cu privire la folosirea informatiilor Dvs, va puteti retrage oricand acordul de a va contacta, de a continua pastrarea, folosirea sau divulgarea informatiilor Dvs contactandu-ne folosind formularul de contact

Din motive de securitate, la accesarea contului si efectuarea comenzii se inregistreaza adresa IP-ul utilizatorului. Aceasta adresa se divulga partilor terte numai in cazurile prevazute de lege. 

SHOPIFY

Magazinul nostru este gazduit de Shopify Inc. Acestia ne furnizeaza platforma de e-commerce care ne permite sa va oferim produsele si serviciile noastre. Informatiile Dvs sunt stocate folosind depozitul de date, baza de date si aplicatiile Shopify. Shopify va pastreaza informatiile pe un server securizat in spatele unui firewall. 

PLATA:
Daca alegeti o modalitate de plata cu cardul pentru a finaliza cumparaturile Dvs, procesarea va fi realizata securizat pe pagina de Checkout prin Stripe unul dintre cei mai importanti procesatori de plati la nivel mondial. Stripe va inregistra datele cardului Dvs de credit intr-un format criptat cu Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Datele tranzactiei Dvs sunt stocate doar atat timp cat este necesar sa fie finalizata tranzactia de cumparare. Cand aceasta este finalizata, informatiile legate de tranzactia de cumparare vor fi sterse.Toate platile directe adera la standardele stabilite de PCI-DSS sub managementul PCI Security Standards Council, care reprezinta efortul comun al unor branduri importante ca: Visa, MasterCard, American Express si Discover. Cerintele PCI DSS ajuta la asigurarea securitatii in manipularea informatiilor de pe cardurile de credit de catre magazinul nostru si furnizorii lor de servicii.

 

UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pe langa scopurile enumerate mai sus, datele cu caracter personal ale clientilor vor fi utilizate pentru a sprijini, administra si evalua serviciile oferite de CarlaBrillanti.ro, precum si pentru a preintampina incalcarea legii, a securitatii magazinului online, sau a termenilor contractuali. 

Magazinul online CarlaBrillanti.ro poate furniza datele cu caracter personal ale utilizatorilor si altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, strict limitat insa la urmatoarele situatii:

  1. a) CarlaBrillanti.ro poate furniza informatiile cu caracter personal ale utilizatorilor sai unor parti terte (de ex. Furnizori de servicii de internet), in vederea unei optime administrari a site-ului. Acesti terti vor asigura acelasi nivel de securitate al datelor cu caracter personal ale utilizatorilor ca si CarlaBrillanti.ro, fiind obligati prin contract sa pastreze in siguranta aceste date, urmand a le procesa i conformitate cu instructiunile stipulate in contractul cu CarlaBrillanti.ro.  
  2. b) De asemenea, informatiile cu caracter personal ale utilizatorilor pot fi furnizate corpurilor de control guvernamentale, in conformitate cu legislatia in vigoare, in cazul in care CarlaBrillanti.ro considera ca un asemenea procedeu este necesar pentru respectarea literei legii, daca acest procedeu este necesar apararii drepturilor CarlaBrillanti.ro, ale clientilor sai si ale unor persoane terte, sau daca acest procedeu survine in urma unei cereri sau actiuni legale.

STOCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

CarlaBrillanti.ro isi rezerva dreptul de a retine informatiile cu caracter personal ale utilizatorilor pe care acestia ni le furnizeaza intr-o baza de date. Aceste date vor fi stocate doar pe perioada in care acestea vor fi folosite pentru a imbunatati serviciile oferite de magazinul nostru online, pentru a raspunde intrebarilor clientilor respectivi sau pentru a rezolva diverse situatii contractuale, toate acestea supunandu-se legislatiei in vigoare. Datele cu caracter personal ale utilizatorilor pot fi astfel retinute pentru o perioada de timp chiar si dupa incetarea colaborarii dintre CarlaBrillanti.ro si client, acesta din urma avand dreptul de a cere in orice moment stergerea datelor sale din baza noastra de date.

 MODIFICAREA SAU STERGEREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Utilizatorii magazinului nostru online pot solicita stergerea datelor cu caracter personal din cadrul bazei noastre de date, contactandu-ne la urmatoarea adresa de email: office@carlabrillanti.ro

SECURITATEA

Pentru a va proteja informatiile personale, ne luam masuri de precautie folosind cele mai bune practici din industria de e-commerce asigurandu-ne ca informatiile Dvs nu sunt pierdute, folosite in mod gresit, accesate, divulgate, alterate sau distruse.

Daca ne furnizati datele cardului Dvs de credit, informatia este criptata folosind tehnologia SSL si stocata folosind o criptare AES-256. Desi nicio modalitate de transmitere a informatiilor prin internet nu este 100% sigura, urmam toate cerintele PCI-DSS si implementam si alte standarde general acceptate in industrie. 

MODIFICARI IN POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

CarlaBrillanti.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau modifica prezenta Politica de Confidentialitate. Accesarea Site-ului si/sau utilizarea CarlaBrillanti.ro in urma acestor schimbari semnifica acceptarea obligatorie si luarea la cunostinta de catre client a schimbarilor survenite. 

Politica de Confidentialitate de fata ofera utilizatorilor CarlaBrillanti.ro toate informatiile necesare (intr-un mod accesibil) pentru a-si forma o opinie cu privire la confidentialitatea datelor cu caracter personal ale clientilor, si pentru a se decide daca doresc sa utilizeze aceste Servicii si sa ne furnizeze sau nu informatiile lor cu caracter personal. Prin accesarea si utilizarea site-ului CarlaBrillanti.ro, precum si prin comunicarea  electronica cu site-ul nostru, se intelege ca utilizatorii au luat la cunostinta si sunt de acord cu procesarea informatiilor cu caracter personal, in maniera stabilita de aceasta Politica de Confidentialitate.

IMPUNEREA ACESTEI POLITICI DE CONFIDENTIALITATE

Pentru orice intrebari legate de Politica de Confidentialitate, sau pentru informatii suplimentare asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre CarlaBrillanti.ro si care privesc direct clientii nostri, oferim urmatoarea adresa de contact: office@carlabrillanti.ro.