• 0

Informatii Livrare

INFORMATII DESPRE LIVRARE
In urma efectuarii comenzii veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii si pentru a discuta detaliile referitoare la livrare. In general produsele sunt pe stoc dar daca nu se gasesc pe stoc in momentul comenzii veti fi informat si vi se va oferi un termen de livrare -  aproximativ 7 -14 zile. 
 Livrarea in tara:
- se efectueaza in 24 de ore;
-se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid Fan Courier sau X Courier in
functie de varianta pe care o alegeti;
- transportul cu ramburs pentru comenzile pina la 300 lei este:
  • 20 lei cu Fan Courier;
  • 15 lei cu X Courier;
- transportul este GRATUIT pentru comenzi ce depasesc 300 lei.
Aceste tarife sunt valabile pentru TOATE localitatile din aria de acoperire Fan Courier sau X Courier.
(Pentru Fan Courier aria de acoperire si eventual nr de km suplimentari le puteti gasi la aceasta adresa introducand adresa dumneavoastra: http://www.fancourier.ro/locatii-fan/)
In cazul comenzilor in care adresa de livrare nu se regaseste in lista locatiilor Fan Courier sau X Courier se va aplica una din urmatoarele proceduri, ce vor fi agreate telefonic cu dvs. inainte de a trimite coletul:
1. Se va trimite coletul la adresa de livrare indicata in comanda si se va aplica un cost suplimentar, in cuantum de 0,7 lei +T.V.A. * nr. km suplimentari (numarul de km suplimentari va vor fi comunicati telefonic);
2. Se va trimite coletul la cel mai apropiat sediu Fan Courier sau X Courier de dvs., de unde urmeaza sa il ridicati, fara nici un cost suplimentar. In momentul in care coletul ajunge la sediul Fan Courier cel mai apropiat de dvs. veti fi contactat de un angajat Fan Courier pentru a vi se comunica faptul ca respectivul colet a ajuns la dansii si pentru a va comunica adresa sediului Fan Courier de unde puteti ridica coletul.
 
Livrarea in Europa:
-costul livrarii este de 14 Euro indiferent de destinatie;
se efectueaza in 5-7 zile lucratoare, in functie de destinatie;
- se efectueaza prin UPS, DPD sau GLS in functie de destinatie.