Garantie & Post Garantie

GARANTIE

 

 Bijuteriile produse si comercializate de catre noi beneficiaza de 365 zile de garantie, cu conditia de a fi utilizate si intretinute conform instructiunilor afisate in randurile de mai jos.

Garantia oferita de catre Carla Brillanti® se refera la orice defect al materialului sau defect din procesul de productie.

Carla Brillanti® este partener de branding al Swarovski avand obligatia de a folosi exclusiv cristale Swarovski in toate bijuteriile realizate in atelierul propriu si de asemenea avand dreptul de a folosi alaturi de marca proprie Carla Brillanti® sintagma CRYSTALS FROM SWAROVSKI.

Fiecare bijuterie realizata sub brandul Carla Brillanti® se livreaza in propria cutie sau saculet special alaturi de certificatul de garantie si impreuna cu  “Tag”-ul inscriptionat cu logoul  ”CRYSTALS FROM SWAROVSKI” si pe verso cu numarul contractului de branding.

„TAG”-ul serveste ca si certificat de provenienta pentru cristale, o identitate vizuala a Elementelor Swarovski cu valabilitate pe plan mondial. „TAG”-ul din carton, garanteaza ca bijuteria alaturi de care se afla, contine cristale originale Swarovski si bijuteria este produsa sub marca licentiata.

Conform:

-        OG nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă,

-        Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora

-        OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicata (2), cu modificarile si completarile ulterioare,

veti putea returna produsele cumparate in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Va garantam returnarea contravalorii comenzii in cel mult 30 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport si ramburs.

 

POST GARANTIE

 

Asiguram servicii gratuite de reparatii/refacere in timpul celor 365 zile de garantie.

La depasirea celor 365 zile asiguram contra cost reparatia - refacerea produsului cu alte cuvinte aducerea lui la o stare asemanatoare celei a produsului nou.

Pentru aceasta dupa caz se asigura servicii de:

-      Redarea luciului initial prin curatarea bijuteriei;

-      Suduri ale partilor metalice rupte;

-      Refacere sau inlocuirea partilor metalice deteriorate;

-      Lipirea pietrelor/cristalelor si bineinteles inlocuirea lor daca ele au fost pierdute;

-      Replacarea in totalitate a bijuteriei datorita deteriorarii suprafetei din cauza reparatiei sau pur si simplu a uzurii in timpul purtarii intensive;

-      Inlocuirea pietrelor deteriorate in urma unui impact accidental;

 

INSTRUCTIUNI SI INFORMATII UTILE

Pastrati bijuteria separat in ambalajul original sau in cutii speciale pentru bijuterii, pentru a evita frecarea sau lovirea cu alte materiale sau metale. Pentru a pastra luciul original al produsului se recomanda stergerea suprafetelor, dupa fiecare purtare a bijuteriei, cu o laveta moale, uscata si absorbanta (de preferinta bumbac).

 Se va evita contactul direct al bijuteriei cu materiale inflamabile si/sau diluanti (parfum, lac de unghii, acetona, benzina, motorina etc), materiale si substante corozive (mercur, perhidrol, sulf, acizi etc) si abrazive.

De asemenea acestea se pastreaza in locuri uscate departe de bucatarie, baie sau dus, pentru a evita contactul lor cu umezeala si caldura cat si departe de accesul copiilor sau al animalelor de companie.

Nu este indicata expunerea directa a bijuteriei la surse de caldura cum ar fi foc deschis, apa clocotita, sauna sau expunerea la dispozitive cu aer cald (uscatoare de maini, uscatoare de par).

Pentru a nu-si schimba culoarea, pentru a evita dezlipirea pietrelor si pentru a nu se deteriora stratul de suprafata, este indicat ca bijuteriile sa fie indepartate de pe corp inainte de culcare si inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergentii, produse cosmetice si chimice.

Udarea puternica cu jet de apa, acetona sau alte lichide poate duce la dezlipirea pietrelor. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor. Nu indesati toate bijuteriile intr-un singur sertar, pastrati-le separat. 

Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratie abundenta, pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata, dezlipirea partilor sau indepartarea stratului de suprafata al bijuteriei.

Este indicat ca bijuteriile sa fie purtatate la minim 15 minute de la aplicarea produselor cosmetice de corp (crema si lotiune de corp, parfum, deodorant spray, fixativ spray, fond de ten etc.) pentru evitarea patarii cu unul sau mai multe dintre aceste produse si prin consecinta, evitarea pierderii temporare sau definitive a stralucirii naturale a bijuteriei.

Se va evita modificarea, adaugarea sau taierea componentelor bijuteriei,supunerea bijuteriei la intinderi exagerate.

Ingrijirea adecvata si pastrarea in conditii corespunzatoare a produsului va asigura mentinerea luciului si a frumusetii acestuia in timp.

GARANTIA NU ACOPERA

Nerespectarea instructiunilor de folosire prezentate mai sus. 

Cristalele sunt produse consumabile si conform legii, cristalul nu are garantie. Garantia nu se ofera pentru cristale ciobite, zgariate sau deteriorate.

Bijuteriile care prezinta semne evidente de uzura puternica, utilizare necorespunzatoare sau orice semn care ne poate sugera faptul ca defectul putea fi cauzat de catre orice altceva decat o problema de fabricatie.

Orice deteriorare, indiferent pe ce parte a bijuteriei, rezultata din folosirea anormala/abuziva, lipsa de ingrijire, neglijenta, accidente (lovituri, izbiri, pietre sparte, calamitati naturale, furt, pierderi), folosirea necorespunzatoare a bijuteriei si nerespectarea indicatiilor de folosinta oferite de catre producator respectiv distribuitor.

Pentru a beneficia de garantia produsului, pastrati documentele insotitoare ale acestuia, respectiv Bon fiscal/Factura sau/si Certificatul de Garantie. Nu se acorda garantia in situatia in care bijuteriile sunt trimise inapoi fara macar unul din aceste doua documente.

Aveti obligatia de a impacheta corespunzator produsul cand este retrimis catre noi.

Costurile de transport nu vor fi decontate acestea revin in seama clientului.

Ne puteti contacta telefonic sau prin email, apoi sa trimiteti produsul la adresa de corespondenta mentionata la contact.