Despre Noi

Povestea Carla Brillanti incepe in anul 2002. Eniko si Cristian Drimba au infiintat atunci o manufactura de bijuterii de fantezie pe care au botezat-o dupa numele fiicei lor, Carla, nascuta in acelasi an. Inca de la inceput, bijuteriile Carla Brillanti s-au remarcat prin stralucire si eleganta, dar si finisaje de cea mai buna calitate, doar erau fabricate de un designer – Eniko si un inginer – Cristian, o combinatie perfecta care a dus la nasterea unui brand.

Imagine din atelier productie bijuterii Carla Brillanti 
Imagine din atelier productie bijuterii Carla Brillanti
Imagine din atelier productie bijuterii Carla Brillanti

 

Carla Brillanti a devenit cunoscuta pentru colectiile sale elegante de bijuterii incrustrate cu cristale Swarovski, atat in randul mireselor cat si in randul celor care apreciaza lucrurile minunate, nascute din pasiune.

Bijuteriile Carla Brillanti cu cristale Swarovski se gasesc in prezent in multe locatii din tara, in saloane de mirese si magazine de bijuterii.

Toate bijuteriile Carla Brillanti sunt fabricate prin metode traditionale.

Sub Brandul Carla Brillanti veti gasi o gama variata de bijuterii si accesorii pentru toate bugetele si stilurile. Ce ne face sa ne deosebim de competitorii nostri este faptul ca bijuteriile noastre sunt lucrate manual si au un design unic.